люблін.ua П'ятниця, 03.05.2024, 16:56
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Наше опитування
Віруючим католиком можна вважати того, хто:
Всього відповідей: 28

Головна » 2008 » Квітень » 18 » Літня „заправка”.
Літня „заправка”.
18:10
Літо. Вже від самого слова стає тепло. На цю чи ненайулюбленішу пору року стільки планів. Часом складається враження, що за цих три місяці можна встигнути більше ніж протягом решти року. Так це чи ні, про те кажуть вже ті літні канікули які вже за нами. Як би там не було, хочеться побачити багато. Крім відпочинку на цей час також планується трохи праці. Але якщо час не зайнятий працею, то було б добре використати час і не забути про відновлення своїх бачків. Сам в цьому поможу не багато, але принаймні поділюсь планами та можливостями „духовної дозаправки” влітку:
- Паломництво до Летичева, Хмельницької області. 30 червня – 6 липня.
Милування Подільськими краєвидами, слухання духовних конференцій, зустріч з давніми зрузями та нові знайомства, молитва та жертвування всього шляху в своєму важливому намірі. По собі скажу, що під час таких мандрівних реколекцій багато чого можна в собі поскладати на місця, та розібратись чому є так, як є. А окрім того, молитвою випросити можна дійсно багато. Ну, хіба що нікому нічого не треба.
До Летичева можна йти двома способами, з Кам'янця-Подільського Хмельницької області та з Томашполя Вінницької. Кількість кілометрів майже така сама.
- Паломництво до Бердичева, Житомирської області. 14 - 20 липня (дату краще перевірити, можливі зміни). Вихід з Хмельницького.
На День Незалежності в Кам'янець подільській єпархії відбувається День Молоді. Проводиться в Хмельницькому або Летичеві.
Дуже рекомендую скористатися одним із способів „заправки”.
- Крім того, є можливість пройтися попід хмарами в Карпатах по Чорногірському хребту, або Криму біля Феодосії. Походом з наметами, наплечниками, вогнищами. Або навпаки - помадрувати глибоко піз землею в печерах, з ночівлею. Але це вже залежить від нас самих, чи зберемося, куди, коли.
Одна з цих мандрівок буде можливою якщо ви про це скажете в цю неділю на зустрічі, або якщо напишете і ми зможемо зібрати групу.
Прошу приймати участь в голосуванні про теми наступних зустрічей.
Бажаю, щоб мрії про літні мандрівки не зіпсували настрою до навчання.
Щасти Боже!
Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 1249 | Додав: lublin | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Календар новин
«  Квітень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Пошук

Друзі сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024Хостинг від uCoz